FÖNSTERFÖRETAG.SE

Fönsterpartner AB

Fönsterpartner AB

Populär 

Låt oss vara din fönsterpartner. Med lång erfarenhet av fönsterbranschen vet vi vilken leverantör och vilka modeller som passar bäst för just dina behov. Vi sköter hela processen, från behovsanalys och måttning till leverans och montage.

1 Platsbesök

Vi besöker er vid den aktuella fastigheten och går tillsammans igenom vad för önskemål behov som finns. Fönsterpartner gör en måttagning och räknar antal av fönster och fönsterdörrar. Tillsammans med kunden bestämmer vi vilket eller vilka alternativ på fönster och tillbehör som Fönsterpartner ska offerera.

 

2 Offert

Fönsterpartner kommer utifrån platsbesöket göra en lättöverskådlig offert där kunden får en tydlig bild över vad som erbjuds och vad som kan förväntas av entreprenaden. Vi redovisar totalpriset på fönsterbytet samt alla tillval separat. Dessutom framgår båda parternas åtaganden med tydlighet.

3 Anbudsgenomgång

För att ge en komplett överblick och svar på eventuella frågor så föreslår vi alltid en anbudsgenomgång med styrelse / beslutsfattare. Där går vi igenom anbudet och beskriver vad vi erbjuder, hur fönsterbytet går till, diskuterar ekonomi och svarar på alla förekommande  frågor.

  • Företagsnamn: Fönsterpartner i Dalarna AB
  • Organisationsnummer: 559247-0818
  • Tjänster: Fönsterbyte
  • Erbjuder tjänster till: Bostadsrättsförening, Fastighetsägare, Allmännyttan, Villa/Radhus
  • Omsättning föregående år: -
Contact details

Dalarna Show Phone Number ***** http://www.fonsterpartner.se

Contact this listing owner

Rulla till toppen